Belgo Snacks Groep

EENDRACHT MAAKT MACHT (nationale wapenspreuk van België)

logo van Belgo Snacks GroepBS Group of Belgo Snacks Group is de naam van de groepering waaronder, samen met ons, nog 4 andere horeca grossiers ressorteren. Net als onze concurrentie richtten wij, in eerste instantie samen met Givana en Fri Snacks, in 2003 deze “groepering” op om voor u, onze klant, de beste voorwaarden en prijzen te kunnen bedingen bij de diverse snackleveranciers zoals Mora, Beckers, Vanreusel, etc.
Elk jaar zitten wij met de diverse snackleveranciers aan tafel om topproducten in de frituur- en broodjeszaakwereld onder eigen label tegen de voordeligste prijzen en beste kwaliteit te laten produceren. Uit deze afspraken resulteert tevens de jaarlijkse Belgo Snacks kalender waardoor u, als klant, maand per maand kan genieten van sterke promoties en kortingen over ruim 20 verschillende producten van diverse merken. Vaak gaat het over een korting van 5 tot 10% op een bepaald artikel gedurende die maand. 

logo van het jaarlijkse Belgo Snacks EventJaarlijks is er tevens het BS Event waarop u met plezier wordt ontvangen en kan genieten van diverse grote acties, een drankje en een hapje, onze aandacht en een lekker etentje met tegen de late avond aan, een brok entertainment. U gratis aangeboden door de BS Group! U ziet het, bij ons bent en blijft u nummer 1!

 

 

  • Feest Vlaamse kermis met een nieuwjaarsfeestje op 15 januari!
  • meer nieuws ...

    volgonsopfacebook