Over Trappeniers Foodservice

Trappeniers Foodservice , uw jonge, frisse en vooral servicegerichte grossier van frituursnack tot broodje met “lekkere” prijzen!!

Trappeniers Foodservice (vroeger E.M. Foods en nog vroeger Tjiang ) springt meteen in het oog door haar nieuw, modern maar toch stijlvol logo dat sinds juni 2009 op de “horeca” markt verschijnt. Je kan Trappeniers Foodservice nog ressorteren onder de noemer “familie” grossier die dankzij haar inspanningen de laatste jaren nog steeds dicht bij haar frituur- en broodjeszaakuitbaters staat en hen dagelijks ondersteunt en opvolgt.

Van Antwerpen Stad tot aan de Nederlandse grens, van de Kempen tot in Brabant, overal zet Jan Trappeniers zijn stempel dankzij sterke prijzen en professionele ondersteuning. Service en persoonlijk contact vormen de peilers van het gewonnen vertrouwen van onze klanten. En juist door dit laatste kennen wij, ondanks deze moeilijke tijden, nog steeds een positieve groei.

 

De evolutie tot Trappeniers Foodservice N.V.

Een boeiend verhaal van de kleine man:

1969
In 1969 startte mevr. Lisette Thijsen haar eigen bedrijfje Tjiang op en vestigde zich hiermee in Wilrijk.  Op dat moment zijn er 2 mensen in dienst en beschikt men over één wagen.
Tjiang, een eerder Chinees getinte naam, vond haar oorsprong in het feit dat eigenares mevr. Thijsen, uitsluitend de door haar zelfgemaakte loempia’s aan frituren verkocht. Om de omzetten wat de hoogte in te krijgen startte zij later ook met diverse frituursnacks en sauzen. Met deze uitbreiding wordt er een derde persoon aangeworven en in 1977 verhuist het bedrijf naar Kapellen.

1993
Etienne Meeuwissen neemt Tjiang over, breidt het assortiment volledig uit, werft 5 personeelsleden extra aan en investeert in het wagenpark. Eén grote vrachtwagen en een aantal bestelwagens worden aangekocht.

1999
In 1999 verhuist het bedrijf uiteindelijk naar onze huidige standplaats namelijk Bredabaan in Merksem en in 2000 wordt er overgegaan tot de naamswijziging van Tjiang naar E.M. Foods N.V.

2001
een kind werd geboren voor Jan Trappeniers, vroeger chauffeur en op dat ogenblik nog bediende bij E.M. Foods. Die dag neemt hij E.M. Foods over van zijn gewezen werkgever, Etienne Meeuwissen (E.M.) die zijn handel wilde beperken tot zijn roots, namelijk het Limburgse. Jan Trappeniers zelf geboren en getogen in het Antwerpse past zich makkelijk aan, aan zijn voornamelijk Antwerpse cliënteel en wint de harten van één ieder. Pas 30 jaar oud en helemaal op zijn eentje - mits een beetje steun van zijn ouders - brengt hij het bedrijf tot een hoogtepunt waardoor het personeelsbestand en wagenpark ruim uitgebreid moeten worden.

2009
De grote stap waar Jan Trappeniers lang op heeft gewacht: E.M. Foods N.V. wordt na acht jaar zwoegen eindelijk Trappeniers Foodservice N.V. Eindelijk ziet Jan zijn naam garant staan voor het bedrijf dat hij praktisch op zijn eentje uitbouwde ; gelukkig kon en kan hij rekenen op de hulp en steun van zijn sterk team aan medewerkers dat hij zelf kien uitkoos.

Vandaag maart 2010 gaat Trappeniers Foodservice, ondanks de crisis, nog met rasse schreden vooruit en dit alles dankzij de juiste instelling van zowel eigenaar als medewerkers. Ook hier geldt de spreuk “Eendracht maakt Macht”!

  • Feest Vlaamse kermis met een nieuwjaarsfeestje op 15 januari!
  • meer nieuws ...

    volgonsopfacebook